Zvažujete pořízení Netspotu?

Začít využívat Netspot je velmi snadné, Netspot Vám rádi pomůžeme zapojit a vše nastavíme tak, abyste mohli využívat svou WiFi přesně tak, jak chcete.

Objednejte si Netspot

Zanechte nám na sebe kontakt pomocí jednoduchého formuláře, popřípadě nás kontaktujte a domluvíme podrobnosti. Před objednávkou si samozřejmě můžete prostudovat Smlouvu i Všeobecné Obchodní Podmínky.

Zapojení Netspotu

Netspot vám v Praze/Brně rádi zdarma nainstalujeme. Do ostatních měst je možné jej zaslat formou samoinstalačního balíčku. Jeho zapojení je s pomocí dodaného návodu opravdu jednoduché. Popřípadě je možné software Netspot nainstalovat do vašeho stávajícího zařízení – pro více informací nás případně kontaktujte.

Nastavení Netspotu

Netspot po konzultaci s Vámi nastavíme tak, abyste svou WiFi mohli využívat přesně tak, jak chcete. Zda budete chtít vydělávat, nebo propagovat své akce, je zcela na Vás. Dostanete od nás také přístup do webového nastavení, kde si vše můžete kdykoli snadno upravit.

3 měsíce zdarma

V případě, že chcete na WiFi vydělávat, za provoz Netspotu samozřejmě nic neplatíte. Budete-li chtít zobrazovat především vlastní akce, první tři měsíce provozu jsou zdarma, poté již dle měsíčního paušálu. Vše si tak můžete bez závazků vyzkoušet a také s 30 denní výpovědní lhůtou kdykoli zrušit.